• Kwaliteit spatborden en opbergkisten
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Korte levertijd
  • Uitgebreid assortiment
Winkelwagen (0)

Welk spatscherm heb ik nodig?

Deze vraag krijgen wij vaak te horen. Onze webshop is voorzien van een handige zoekwizard. Beantwoord de onderstaande vragen en vindt het spatscherm dat u nodig heeft.

 

 

 

?
Hier geeft u aan voor welk type aanhangwagen de spatschermen zijn bedoeld. Mocht het type aanhangwagen, waarvoor de spatschermen zijn bedoeld, niet in dit rijtje staan dan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar webshop@de-haan.nl. In de e-mail geeft u aan waarvoor u de spatschermen nodig heeft en welke maatvoering (lxbxh) u zoekt. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.
?
Bij vervanging van een bestaand spatscherm kunt u aan de hand van het type spatscherm (zie print aan de zijkant of binnenzijde van het oude spatscherm) zien welke breedtemaat u nodig heeft. Type 'HR2075' heeft bijvoorbeeld een breedte van 20cm. Als de geprinte tekst niet meer te lezen is, dient u de maat zelf op te nemen. Dit kunt u het beste doen nadat het spatscherm is gedemonteerd. U meet de breedte van het spatscherm dan in het midden aan de onderkant. Houd u er rekening mee dat de gemeten breedtemaat iets kan afwijken door het gebruik in de loop van de tijd en door producttoleranties.
?
Bij vervanging van een bestaand spatscherm kunt u aan de hand van het type spatscherm (zie print aan de zijkant of binnenzijde van het oude spatscherm) zien welke spanwijdte u nodig heeft. Type 'HR2075' heeft bijvoorbeeld een spanwijdte van 75cm. Als de geprinte tekst niet meer te lezen is, dient u de maat zelf op te nemen. Dit kunt u het beste doen nadat het spatscherm is gedemonteerd. U meet de spanwijdte van het spatscherm dan in over de volledige lengte aan de onderkant. Houd u er rekening mee dat de gemeten spanwijdte iets kan afwijken door het gebruik in de loop van de tijden door producttoleranties.
X

Privacy Policy

Over ons privacybeleid

De Haan Metaaltechniek geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze producten en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze producten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.
Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de webshop en de daaruit voortvloeiende dienstverlening van De Haan Metaaltechniek b.v. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 25/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.
Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Over de gegevensverwerking

Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webwinkelsoftware

Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Online Marketingmachine. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Online-Marketingmachine heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Online-Marketingmachine is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie, een sterk wachtwoordbeleid en beveiligde data opslag. Online-Marketingmachine behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern en gelieerde partners te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. Online-Marketingmachine houdt rekening met de geldende wettelijke bewaartermijnen voor (persoons)gegevens.

Webhosting en e-mail

Wij nemen webhosting af van Emazing. Deze partij verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan Emazing metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten; deze gegevens bevatten geen persoonsgegevens. Emazing heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen.
Onze website maakt gebruik van Emazing, een derde partij die het e-mailverkeer afkomstig van onze website afhandelt. Alle webformulieren worden verzonden via de servers van Emazing. Emazing zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Uw persoonsgegevens worden niet door Emazing opgeslagen.

Payment processors

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Sisow. Sisow verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Sisow heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Sisow behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Sisow’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Verzenden en logistiek

Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket of goederen bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van Post NL, DHL en St vd Brink voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met DHL, Post NL of St vd Brink delen. DHL, Post NL en St vd Brink gebruiken deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat DHL of St vd Brink onderaannemers inschakelt, stelt DHL of St vd Brink uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Facturatie en boekhouden

Het bijhouden van onze administratie en boekhouding gebeurd bij ons intern. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd opgeslagen, De Haan Metaaltechniek heeft de nodige technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik. De Haan Metaaltechniek is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. De Haan Metaaltechniek gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Algemeen doel van de verwerking

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en De Haan Metaaltechniek of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

In voorkomende gevallen kan op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen.

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.
U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht

U heeft het recht om de gegevens die wij verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens.

Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van De Haan Metaaltechniek. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dan zullen wij de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

Contactgegevens

De Haan Metaaltechniek B.V.
Contactpersoon voor privacy zaken: Marijke de Haan

e-mail: info@de-haan.nl
telefoon: 0346-333300

Onze voordelen

De allerbeste kwaliteit
-
Milieuvriendelijk en duurzaam
-
Binnen twee werkdagen geleverd
-
Geproduceerd in Nederland
-
montagehandleiding

-
specialist in spatschermen en aanhangerkisten

-

aantrekkelijke prijzen

De Haan

De specialist voor spatschermen en aanhangerkisten
-

Familiebedrijf sinds 1924
-

Grootste producent in europa
-

ISO-gecertificeerd bedrijf
-

Capaciteit van 8000 stuks/dag
-

Eigen ontwerp spatschermen en aanhangerkisten

 

Wet- en regelgeving

Meer informatie met betrekking tot wet- en regelgeving van aanhangwagenonderdelen vindt u hier.